Spydeals – Hoe verdienen ze Online Geld?

Spydeals is een van de Grootste Affiliate Sites van Nederland. Maar hoe komt het dat ze zo succesvol zijn? En hoe verdienen ze online geld? In dit blog wat meer uitleg. Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Laat me weten wat je van dit blog vindt door een reactie achter te laten.

spydeals

Wat doen ze?

Spydeals is een deal community. Je kan een account maken op Spydeals en als gebruiker aanbiedingen en acties plaatsen. Voor elke goedgekeurde deal ontvang je punten.

Daarnaast ontvang je punten als je andere deals beoordeeld. Hierdoor word de interactie op de site bevorderd.

De gespaarde punten kan je inruilen voor een BOL.COM waardebon. Het gevolg hiervan is dat er dagelijks honderden nieuwe deals op de site komen te staan. Hierdoor heeft Spydeals rond 785.000 bezoekers per maand op hun site in Nederland. Koopjesjagers komen vaak op de deal community terecht door de vele deals die er te vinden zijn.

Hoe verdient Spydeals Online Geld?

De publisher site verdient online geld door middel van affiliate marketing. Als een deal wordt geplaatst dan wordt er een automatische check gedaan of er een affiliate programma actief is.

Als dit het geval is dan wordt er een affiliate link ingezet. Vervolgens ontvangt Spydeals een commissie voor elke sale die er uit een doorgestuurde bezoeker komt.

Cijfers

Website Ranking Wereldwijd: 67.228
Website Ranking Nederland: 1063
Maandelijkse Bezoekers: 785k

Wat kan je van Spydeals leren?

De community site heeft het zoeken en plaatsen van acties geautomatiseerd. De leden ontvangen punten voor elke geplaatste deal. Hierdoor ontstaat er een constante stroom van nieuwe acties (nieuwe content).

Als je dit werk zelf zal moeten doen dan kost dit erg veel tijd.

Spydeals kan de site vervolgens optimaliseren op basis van behaalde affiliate omzet. Automatiseren van content creatie is een aanrader om hard te groeien.

3 gedachten over “Spydeals – Hoe verdienen ze Online Geld?”

  1. Wat vind jij van de affiliate site Spydeals? Laat het weten door een reactie achter te laten 🙂

  2. Dit is toch een complete rip-off van Pepper.com? Alle deals worden 1 op 1 overgenomen vanaf Pepper en onder neppe accounts gepost alsof ze het zelf gevonden hebben.

    1. Bedankt voor je reactie Ljans. Geen idee of dat door Spydeals zo wordt gedaan. Mochten andere mensen dit ook zo ervaren laat het hier weten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.