Websitesetup.org – Hoe verdient deze Publisher Online Geld?

Websitesetup.org is een Amerikaanse publisher website. Hoe verdienen zij online geld? In dit blog wordt er antwoord gegeven op deze vraag. Ik ben benieuwd wat je van dit blog vindt.

Laat het weten door een reactie achter te laten.

Wat doet Websitesetup?

WebsiteSetup is een Amerikaanse website waar je stap voor stap een uitleg krijgt hoe je een website maakt. De uitleg is erg goed waardoor het voor iedereen te begrijpen is. Je wordt aan de hand genomen waardoor je binnen enkele uren een website live hebt staan.

Hoe verdienen ze online geld?

Er zijn verschillende momenten bij het maken van een website dat er geld uitgegeven moet worden. Websitsetup geeft advies bij welke bedrijven je deze uitgaven het beste kan doen.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld hosting. Je wordt doorverwezen naar Bluehost via een affiliate link. Over de doorgestuurde klanten ontvangt Websitesetup een commissie.

Cijfers

Website Ranking Wereldwijd: 87.380
Website Ranking Nederland: 62.782
Maandelijkse Bezoekers: 728k

Wat kan je van Websitesetup.org leren?

Deze affiliate site helpt mensen die een website willen maken. De site laat zien dat je geen dure designer of programmeur nodig hebt om een goed werkende site te bouwen.

Er zijn online cursussen die je leren om een website te maken. Websitesetup.org heeft het andersom gedaan. Deze site geeft alle informatie gratis weg.

Hierdoor is deze site heel populair geworden. 728.000 bezoekers per maand maken gebruik van de informatie op deze website.

Wat je kan leren van Websitesetup.org is dat je door gebruik te maken van affiliate marketing geld kan verdienen terwijl je gratis kennis weggeeft.

Dit is een win win voor zowel de gebruiker als voor jou als website eigenaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.