Geld verdienen als affiliate: lootjestrekken.nl

Geld verdienen als affiliate. In dit blog wordt uitgelegd hoe de website lootjestrekken.nl geld weet te verdienen met affiliate marketing. Het is inspirerend om te zien welke creatieve affiliates een goedlopend bedrijf op weten te zetten. Lootjestrekken is hier een goed voorbeeld van.

geld verdienen als affiliate

Hoe werkt lootjestrekken.nl?

In de dagen voor het jaarlijkse sinterklaasfeest worden er in Nederland massaal gedichten geschreven en surprises gemaakt. In de maanden ervoor moeten de lootjes getrokken worden.

Dit is ingewikkeld als jouw familie niet in dezelfde stad woont. De website maakt het mogelijk om online je lootje te trekken en je verlanglijst in te vullen.

Wat is het verdienmodel?

geld verdienen als affiliate

Hoe verdiend lootjestrekken geld met deze website? Op het moment dat jij je verlanglijstje invult krijg je het onderstaande scherm te zien met cadeau idee├źn. Hier kan je opzoek naar cadeaus die jij zou willen hebben.

Je kan deze cadeaus eenvoudig toevoegen aan jouw verlanglijst.

Als je als webshop tussen deze suggesties wil staan dan betaal je een cpc of cps vergoeding aan lootjestrekken.nl.

In 2017 zijn er 2,5 miljoen lootjes getrokken via lootjestrekken.nl. Je kan je voorstellen dat een groot deel van de mensen via het verlanglijstje een bestelling plaatst.

Tip voor startende affiliates

Lootjestrekken is succesvol omdat ze een probleem oplossen voor een grote groep mensen. Hier hebben ze een slim verdienmodel aan gekoppeld.

Een belangrijke usp is dat de dienst gratis is voor de gebruiker. Het project was niet van de grond gekomen als de gebruiker had moeten betalen. Het geld wordt verdiend aan de kant van de webshops.

Lees hier meer inspirerende blogs over succesvolle affilaites:

symbaloo
leerwiki
iphoned

Bekijk hier een overzicht van voorbeelden van affiliatesites

Wil je samenwerken met lootjestrekken.nl als adverteerder

Samenwerken met lootjestrekken.nl kan. Het is een project van Meetrix Online. Je kan contact met ze opnemen om een samenwerking op te starten. Ze hebben verschillende vergelijkbare internationale websites.

Laat weten wat je van dit artikel vindt door de sterren in te vullen:

[ec_stars_rating]

En ik ben ook erg benieuwd naar jouw mening over dit onderwerp, laat het weten door een reactie achter te laten:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.