Sneakerjagers.nl – Hoe Verdienen ze Online Geld?

Sneakerjagers.nl is de grootste website in Nederland over sneakers. Maar hoe verdient deze site zijn geld. In dit blog wordt het uitgelegd.

sneakerjagers

Wat doen ze?

Sneakerjagers.nl is een sneaker platform. Er is een sneakerzoekmachine, podcasts over sneakers, blogs, youtube films etc. Ze verzamelen alle informatie die er is over puma, adidas, nike en vele anders merken.

Ze zijn groot in Nederland, maar inmiddels ook gestart in Duitsland. Daarnaast gaan ze zich ook richten op kinderen / tieners met sneakerjagertjes.nl.

Ze werken onder andere samen met sneaker liefhebber en DJ Valerio Zeno.

Inmiddels hebben ze rond de 500.000 bezoekers per maand op hun platform.

Sneakerjagers: Hoe verdienen ze online geld?

Er is veel vraag naar sneakers. Er is een groep mensen die sneakers sparen. Ze hebben tientallen (dure) exemplaren in de kast staan. Daarnaast zijn er veel mensen die het leuk vinden om te zoeken naar nieuwe modellen.

Sneakerjagers.nl probeert al deze mensen naar hun website te krijgen. Maar hoe verdienen ze geld aan deze bezoekers?

Affiliate Marketing

sneakerjagers

Als je een schoen hebt gevonden op sneakerjagers.nl dan kan je alle specificaties vinden. Daarnaast staan de shops waar je ze kan kopen.

Als je hier op klikt en je koop de schoen, dan ontvangt sneakerjagers een commissie over de aankoop.

Met 500.000 bezoekers per maand zijn dat redelijk wat conversies per maand. Het grote voordeel hiervan is dat het schaalbaar is.

Sneakerjagers.nl verkoopt zelf geen schoen en is niet afhankelijk van aanbod of voorraad. Ze kunnen elke sneaker die er is reviewen. En vervolgens opzoek naar de shop met het beste aanbod.

Op deze manier hebben ze heel veel ruimte om te groeien. Meer bezoek, betekent niet meer werk maar wel meer commissies.

Cijfers

Website Ranking Wereldwijd: 74.643
Website Ranking Nederland: 1.243
Maandelijkse Bezoekers: 500k

Wat kan je van Sneakerjagers.nl leren?

1 Kies voor de Niche en zoek de groei door internationaal uit te breiden.

Door een niche te kiezen zoals Sneakerjagers heeft gedaan trek je een doelgroep die heel betrokken is. Er is veel meer engagement op de site wat leidt tot meer terugkerende bezoekers en meer conversies.

2 – Kies voor een schaalbaar verdienmodel zoals affiliate marketing.

Affiliate Marketing geeft Sneakerjagers de vrijheid om over elke schoen te praten. Ze zijn hierin niet afhankelijk van een eigen voorraad.

Daarnaast geeft het ze de mogelijkheid om binnen elk blog geld te verdienen door middel van een commissie. Extra bezoekers leidt niet tot extra werk maar wel tot extra inkomsten.

3 – Doe geen concessies op Kwaliteit van Content.

Je ziet dat Sneakerjagers.nl echt enthousiast is over schoenen. Dit zie je terug in de content. Er wordt aandacht besteed aan de podcasts. Bekende Nederlanders schuiven aan om over sneakers te praten.

Deze content is de ruggengraat van het bedrijf. Zolang ze de focus op het bouwen van kwalitatieve content houden dan zullen ze blijven groeien.

2 gedachten over “Sneakerjagers.nl – Hoe Verdienen ze Online Geld?”

  1. Laat horen wat je van deze affiliate site vindt. Laat hieronder een reactie achter 🙂

  2. Hi Thijs,

    Heb je een idee met welke techniek / affiliate netwerk / plugin de producten inladen? Het werkt echt goed namelijk. Bedankt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.