Trooper – Hoe Verdienen ze Online Geld

Trooper – Hoe verdient dit Belgische bedrijf online geld. In dit blog wordt uitgelegd hoe deze affiliate site werkt. Ik hoop dat je er wat aan hebt 🙂 Mocht je vragen hebben stel een vraag onderaan dit bericht.

trooper

Wat doet Trooper?

Trooper is een Belgisch cashback platform. Door aankopen te doen op deze site kan je geld sparen voor jouw Sportvereniging.

Ze ontvangen een commissie en doneren een deel van deze commissie aan de sportvereniging naar keuze. Er zijn veel Belgische sportverenigingen aangesloten.

Verenigingen vragen hun leden om al hun online aankopen via de cashback site te doen om zo een extra zakcentje te verdienen voor de club. Dit leidt tot een mooi sneeuwbal effect. Het platform krijgt op deze manier veel bezoek.

Ze claimen op hun site dat dit er 7100 verenigingen zijn aangesloten. Deze verenigingen hebben voor 1,1 miljoen euro aan aankopen gedaan.

Hoe verdienen ze online geld?

Via affiliate marketing. Trooper ontvangt voor elke doorgestuurde bezoeker die een aankoop doet een commissie. De ontvangen commissie wordt verdeeld tussen Trooper en de Sportvereniging.

Cijfers

Website Ranking Wereldwijd: 436.035
Website Ranking België: 5078
Maandelijkse Bezoekers: 54k

Wat kan je van Trooper leren?

Deze succesvolle affiliate site heeft een platform bedacht waarmee clubs een extra inkomen kunnen genereren. Het slimme is dat de clubs hierdoor zelf aan de slag gaan om hun leden te overtuigen hun online aankopen via dit platform te doen.

Een model waarbij je jouw inkomsten deelt met anderen kan zorgen voor een harde groei. Het kan interessant zijn om zo’n element te verwerken in jouw online bedrijf.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.