Succesvolle affiliate Newyork.nl

Succesvolle affiliate Newyork.nl. De website newyork.nl informeert mensen die op vakantie gaan naar New York. Je kan via deze website alle informatie Succesvolle affiliate Newyork.nlvinden ter voorbereiding van je reis. Indrukwekkend is de grote facebook community van 1, 9 miljoen Nederlandse volgers.

Op welke manier wordt er geld verdiend door NewYork.nl?  Wat kan je leren van deze reisaffiliate? Leer hier meer over in dit artikel.

Facebook Community van 1,9 miljoen volgers

Opvallend is de grote groep volgers die newyork.nl op facebook heeft. Op de berichten die op facebook worden geplaatst zie je veel reacties en likes.

Het zijn foto’s en films van de stad New York. Het leuke is dat de eigenaar van NewYork.nl er woont. Hierdoor is het makkelijker om content te verzamelen en te posten.

New York heeft een enorme aantrekkingskracht. Mensen die er voor het eerst komen hebben het gevoel dat ze er al is zijn geweest. Dit komt door de vele facebook bericht newyork.nlAmerikaanse films en series die hier zijn opgenomen.

De populariteit van New York is de reden dat het mogelijk is om zo’n grote fanclub van de grond te krijgen in Nederland. Hoe het het team van Erik is gelukt om hierin de grootste te worden is weet ik niet. Maar dat is zeker een bijzondere prestatie.

Hieronder zie je een post over het vrijheidsbeeld. Deze is 590 keer geliket en er zijn 105 mensen die er op reageren. Dit laat zien dat het een levendige community is.

Op zo goed als elke reactie op een foto of filmpje is gereageerd door Erik (van newyork.nl). Vragen over New York worden snel beantwoord.

Ik vraag me overigens af of dit allemaal door Erik zelf gedaan wordt aangezien er een behoorlijk team werkzaam is voor het bedrijf 🙂 (zie de bedrijfspagina). Het is veel werk om zo’n community te onderhouden.

Direct contact met de doelgroep

Maar de resultaten hieruit zijn niet te onderschatten. Het leidt tot meer engagement, bezoekers op de site en omzet uit affiliate marketing.

Daarnaast is dit een manier voor Newyork.nl om direct contact te hebben met hun bezoekers. De meeste affiliates hebben weinig tot geen contact met de mensen die hun website bezoeken. Door te schakelen met jouw doelgroep weet je welke vragen er spelen.

Voorbeeld:
Als er via facebook wordt aangegeven dat mensen moeite hebben om een goedkope vlucht te vinden. Dan kan je hier op inspelen door op newyork.nl een vergelijker te maken waarin de goedkoopste reizen worden laten zien.

De 1,9 miljoen mensen geven een goede inkijk in wat er speelt bij mensen die van plan zijn een reis naar New York te boeken. Dit is waardevolle informatie die direct te gelde gemaakt kan worden. 

Op welke manier wordt er geld verdiend door Newyork.nl?muscials new york

De Reis

Mensen die naar New York gaan moeten een vliegticket kopen. Op het moment van schrijven zie ik ‘vanaf prijzen van 300 euro voor een retour’. Over de geboekte reizen via newyork.nl verdienen ze commissie. Er zijn affiliate samenwerkingen met expedia.nl en wtc.nl.

Overnachting

Je zult ergens moeten slapen. Hotels, appartementen en hostels worden uitgebreid besproken op de affiliate site. Ook voor de overnachtingen wordt samengewerkt met expedia. Maar ik zie ook dat er rechtstreekse deals zijn met hotels.

Uitjes

Je kan in Nederland je helikopter trip boven de stad regelen of je ticket voor het vrijheidsbeeld. Ik kan me voorstellen dat veel mensen dit doen. Het is een dure stad en je wil je tijd zo goed mogelijk gebruiken. In de rij staan voor een ticket is dan zonde. Op de ticketverkoop van uitjes in de stad worden ook een affiliate commissies verdiend.

Op de website wordt aangegeven dat er inmiddels al 250.000 onderdelen van reizen naar New York zijn verkocht.

En ik ben ook erg benieuwd naar jouw mening over dit onderwerp, laat het weten door een reactie achter te laten:

Laat weten wat je van dit artikel vindt door de sterren in te vullen:

[ec_stars_rating]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.