Geen Opstart Kosten bij Awin

Geen opstart kosten. Het netwerk Awin heeft een nieuwe dienst in het leven geroepen. Ze willen meer webshops de kans geven om een affiliate campagne te starten.

Als je op dit moment gebruik wil maken van het advertentie netwerk van Awin dan betaal je opstartkosten en een maand fee, daarnaast betaal je een commissie over elke geplaatste transactie. In ruil hiervoor wordt je proactief geholpen door de accountmanagers van Awin. Je wordt geholpen met het live zetten van het programma. Daarnaast is er een team die ervoor zorgt dat er zoveel mogelijk affiliates starten met de promotie van jouw product of dienst.

Die nieuwe dienst heet Awin Acces. Je kan dan gebruik maken van een uitgeklede versie van de Awin Interface. Je wordt geholpen via tutorials met de live gang van jouw programma. Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor de optimalisatie.

Echter betaal je geen opstart fee en de eerste 3 maanden betaal je geen maand vergoeding. Deze dienst speciaal gericht op start ups en kleinere shops wordt Awin Acces genoemd.

Zie hieronder een video met uitleg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.