Emerce 100 affiliate marketing

emerce 100 affiliate marketing

Emerce 100 affiliate marketing. Elk jaar komt Emerce.nl met een lijst van bedrijven die zich bezig houden met e-business. Deze bedrijven worden beoordeeld door het geven van sterren. Er is vaak kritiek op deze lijst: er zijn teveel categorieƫn / er worden teveel bedrijven genoemd / elk bedrijf dat er in staat schreeuwt van de daken dat ze de beste zijn / de onderbouwing is summier / het is onduidelijk wie de beoordeling bepaald.

Los van al deze kritiek šŸ™‚ is het interessant om te kijken welke affiliate marketing partijen er worden genoemd. Wat zegt de emerce 100 over affiliate marketing.

Vergelijkers

emerce 100 affiliate marketing

1 – Tweakers.net
2 – Prijsvergelijk.nl
3 – Kieskeurig
4 – Besteproduct.nl
5 – Vergelijk.nl
6 – Shopalike.nl
7 – Twenga.nl
8 – Beslist.nl
9 – Shopwiki.nl
10 – Kelkoo.nl

De meeste van deze vergelijkers werken op basis van cpc (vergoeding per klik) zoals tweakers.net / kieskeurig.nl / shopalike.nl en kelkoo.nl. Als je als adverteerder deals wil sluiten met deze partijen dan is het van belang om alles goed door te meten. Op deze manier kan je doorrekenen of het onder de streep uit komt.

Opzoek naar meer sales uit jouw affiliate programma?

>> Ja ik wil meer sales <<

Koop de Affiliate Gids met meer dan 100 direct toepasbare tips en acties. Met deze handleiding haal je het optimale uit jouw partner programma.

Er zijn ook vergelijkers die op cps (vergoeding per sale) basis werken. Voorbeelden hiervan zijn vergelijk.nl en prijsvergelijk.nl. Informeer bij deze affiliates of zij jouw productfeed willen opnemen.

Hierbij de link naar het complete overzicht op emerce.nl

Affiliate netwerken

Emerce heeft de volgende lijst opgesteld voor de beste affiliate netwerken

emerce 100 affiliate marketing

1 – Affiliprint
2 – Daisycon
3 – Tradetracker
4 – Awin
5 – Affilinet
6 – Tradedoubler

Wat hier opvallend aan is is dat Affiliprint hier wordt gezien als een affiliate netwerk. Affiliprint plaatst folders met vouchercodes in pakketten. Een gaaf idee maar het is een ander soort bedrijf dan een affiliate netwerk. Het is niet zo dat je affiliprint in kan ruilen voor tradetracker. Deze twee bedrijven kun je prima naast elkaar inzetten. Daarom hoort affiliprint niet thuis in dit lijstje.

Laat weten wat je van dit artikel vindt door de sterren in te vullen:

[ec_stars_rating]

En ik ben ook erg benieuwd naar jouw mening over dit onderwerp, laat het weten door een reactie achter te laten:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.