Succesvolle affiliatesite iphoned

Succesvolle affiliatesite iphoned. De website iphoned.nl is een blog over Apple producten. iPhoned.nl is onderdeel van het bedrijf BigSpark. Op het moment van schrijven geven zij aan dat de gehele portfolio van bigspark: iphoned.nl , smartphone.nl, androidplanet.nl en onlysim.nl in totaal 2,7 miljoen bezoekers per maand trekt. Op deze websites zijn in totaal 26.424 artikelen geschreven.

Bigspark is de grootste smartphone publisher van Nederland. Hoe kan het dat ze zo succesvol zijn? In dit artikel probeer ik hier antwoord op te geven.

affiliatesite iphoned

Hoe komt Big Spark aan 2,7 miljoen bezoekers per maand?

Hieronder een 3 tal redenen die onderdeel zijn van het succesverhaal van Big Spark.

1 De telecommarkt:

Er zijn veel mensen opzoek naar informatie rondom smartphones. Het is een grote markt waar veel geld in wordt verdiend. Apple is niet voor niks een van de grootste bedrijven ter wereld.  Om 2,7 miljoen bezoekers naar je website te krijgen moet je een website starten die zich bevind in een grote markt zoals de telecommarkt.

2 Content creatie: 

Als je op iphoned.nl kijkt zie je dat het eerste bericht is gepubliceerd in 2007. Dit is 11 jaar geleden. Op de site van Big Spark wordt aangegeven dat er 26.424 artikelen en reviews zijn geschreven. Dit betekent dat er omgerekend 11 jaar lang elke dag gemiddeld 6 a 7 artikelen en reviews zijn geschreven voor de websites van Big Spark. Dit laat zien dat er veel tijd is geïnvesteerd met als resultaat goede posities in google. . Als je in google zoekt naar een iphone of samsung telefoon dan komt iphoned.nl of smartphone.nl standaard in de top 3 organische resultaten naar boven. Dit onderstreep het punt in dit blog over makkelijk geld verdienen met affiliate marketing.


3 Autoriteit: 

Door een expert te worden binnen de smartphone markt en dit uit te dragen zal er een beroep op je gedaan worden. Veel nieuwssites en televisieprogramma’s zijn opzoek naar informatie rondom apple en samsung producten. Als je gezien wordt als autoriteit dan wordt jouw nieuws overgenomen door andere sites en media. Dit zorgt voor een stroom aan extra bezoekers.

Lees ook de succesverhalen van de publishersites symbaloo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.