Peter Faber is nu het gezicht van de volledig vernieuwde Seniorenvoordeelpas

De meeste mensen hebben er wel eens van gehoord: de Seniorenvoordeelpas (ook vaak seniorenpas genoemd). Het is een initiatief speciaal gericht op 50-plussers. Met de pas profiteer je bij diverse aangesloten webwinkels, restaurants, uitjes, stedentrips, sportscholen en op je vaste lasten zoals je energierekening en internet abonnement. Het platform van Seniorenvoordeelpas is recent compleet vernieuwd. Leden kunnen nu met een online wallet zien hoeveel ze gespaard hebben en het gespaarde bedrag direct laten uitbetalen. Daarnaast zijn er maar liefst vierduizend nieuwe webshops en 200 dagjes en en restaurants aan het platform toegevoegd.

Bij een vernieuwd platform hoort een nieuw gezicht: niemand minder dan Peter Faber! Met tweeënzestig film-, televisie- en theatertitels op zijn naam is bijna iedereen in Nederland wel bekend met Peter Faber. Hij speelde in televisieseries als Baantjer, Flodder, Goede Tijden, Slechte Tijden en Onderweg naar Morgen. Afgelopen week is gestart met de eerste inhoudelijke productie. In de nieuwe promotiefilm legt Peter Faber uit wat de voordelen zijn van de vernieuwde Seniorenvoordeelpas

.Seniorenvoordeelpas is recent overgenomen door OrangeBuddies Media. Een internationaal opererend online mediabedrijf, gespecialiseerd in cashback websites en loyalty concepten. “Het platform van Seniorenvoordeelpas is een prachtige toevoeging aan het portfolio van OrangeBuddies Media. “Via het platform kunnen wij een nieuwe doelgroep bereiken en helpen te besparen.” Aldus Gijs de Jager, CCO van Orange Buddies Media.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.