Affiliate Programma Monuta Verzekeringen

Affiliate Programma Monuta Verzekeringen. Het affiliate programma van Monuta Verzekeringen loopt via het onderstaande affiliate netwerk.

Monuta Verzekeringen Affiliate Programma Informatie

 • Affiliate Netwerk: Daisycon
 • Commissie per sale tot 130 euro
 • Cookietijd 30 dagen

Bekijk hier alle affiliate programma categorieën. Bekijk hier een overzicht van alle Financiele Affiliate Programma’s.

Ervaring en beoordeling Monuta Verzekeringen

Heb jij ervaringen met het affiliate marketing programma van Monuta Verzekeringen die je wilt delen? Laat jouw mening achter door de sterren in te vullen en of een reactie achter te laten.

Denk hierbij aan de hoogte van de afkeur van de affiliate transacties, de acties aanbiedingen, accountmanagement adverteerder, accountmanagement netwerk, commissie, conversie, ecpc

Jouw mening wordt gewaardeerd. Bedankt voor de bijdrage.

[ec_stars_rating]

1 gedachte over “Affiliate Programma Monuta Verzekeringen”

 1. Laatste affiliate nieuws Monuta – 7 april 2020

  Monuta lanceert nieuwe uitvaartverzekering
  Monuta heeft vandaag een nieuwe uitvaartverzekering gelanceerd. Met deze uitvaartverzekering staat Monuta dichterbij de klant en bieden zij datgene aan waar de klant behoefte aan heeft: financiële zekerheid én keuzevrijheid en emotionele ontzorging voor nabestaanden.

  Waarom heeft Monuta een nieuwe uitvaartverzekering?
  Uit onderzoek blijkt dat consumenten steeds vaker op zoek zijn naar keuzevrijheid, terwijl Monuta tot voor kort ook natura uitvaartverzekeringen aanbood met vaste pakketten van producten en diensten. Ook ziet Monuta bij de uitkering van een uitvaartverzekering steeds vaker teleurstelling, omdat bepaalde producten en diensten niet meer leverbaar zijn of de producten en diensten niet meer aansluiten het huidige tijdsbeeld. Bijvoorbeeld het vervoer met paard en koets of het begraven worden in een grafkelder.

  Waar bestaat de Monuta Uitvaartverzekering natura uit?
  De nieuwe uitvaartverzekering van Monuta bestaat uit twee onderdelen: de volledige ontzorging van een Monuta uitvaartverzorger en een vrij besteedbaar bedrag.

  De uitvaartverzorger
  De uitvaartverzorger van Monuta helpt nabestaanden met het regelen van de uitvaart en helpt hen met het maken van keuzes. De uitvaartverzorger staat 24/7 voor nabestaanden klaar en verzorgt een waardig afscheid. De Monuta uitvaartverzorger (t.w.v. € 2.000,-) zorgt voor de volledige begeleiding, ongeacht het aantal uren dat de Monuta uitvaartverzorger nodig heeft om dit te realiseren. Vanaf de melding van het overlijden tot en met de nazorg na het afscheid.

  Vrij besteedbaar bedrag
  Het vrij te besteden bedrag wordt door nabestaanden gebruikt om de uitvaart naar wens vorm te geven. Zij kiezen zelf, met de eventuele wensen van de overledene in het achterhoofd, waar ze het bedrag voor de uitvaart aan uitgeven. Dus geen vaste lijstjes met producten en diensten meer. De uitvaartverzorger neemt de nabestaanden bij de hand wanneer zij het even niet weten. Het gereserveerde bedrag voor de uitvaartverzorger is een vast onderdeel in de verzekering. Het vrij besteedbare bedrag is flexibel te kiezen. Er geldt een minimum van € 4.500,- en een maximum van € 13.000,-. Er is voor deze marge gekozen om klanten niet onder- of over verzekerd te laten zijn. Ook bij deze verzekering geldt dat kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd zijn wanneer zij worden bijgeschreven op de polis.

  De belangrijkste productkenmerken
  De belangrijkste productkenmerken van de nieuwe Monuta Uitvaartverzekering natura zijn:

  Levenslang verzekerd;
  Afsluit Leeftijd 18 t/m 74 jaar
  Levenslange premiebetaling
  Jaarlijkse update van de premie mogelijk o.b.v. rente. Bijvoorbeeld: als de rente stijgt, dan daalt de premie. Bij bepalen van de nieuwe premie wordt ook rekening gehouden met de ontwikkeling van kosten en sterfte.
  Totaal verzekerd bedrag minimaal € 6.500 en maximaal € 15.000;
  € 2.000 gereserveerd voor de uitvaartverzorger;
  Vrij besteedbaar bedrag van minimaal € 4.500 en maximaal € 13.000;

  Maken nabestaanden geen gebruik van Monuta? Diensten Monuta uitvaartverzorger vervallen, nabestaanden krijgen beschikking over het vrij besteedbaar bedrag;

  Gratis kinderdekking tot 18 jaar
  Waarom kiest een klant voor Monuta uitvaartverzorging:
  Monuta helpt bij het realiseren van een afscheid met een goed gevoel
  Monuta ontzorgt de nabestaanden
  Al bijna 100 jaar ervaring in het geven van een afscheid met een goed gevoel
  Scherpe premie
  Keurmerk uitvaartzorg
  Alle uitvaartverzorgers van Monuta zijn in het bezit van een vakdiploma
  Altijd een uitvaartverzorger uit de buurt
  Hoge Klanttevredenheid 8,6

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.