Affiliate Programma Lots of Happiness

Affiliate Programma Lots of Happiness. Het affiliate programma van Lots of Happiness loopt via het onderstaande affiliate netwerk.

Lots of Happiness Affiliate Programma Informatie

 • Affiliate Netwerk: Daisycon
 • Commissie per sale tot 10 euro
 • Cookietijd 100 dagen

Bekijk hier alle affiliate programma categorieën. Bekijk hier een overzicht van alle Kansspel Affiliate Programma’s.

Ervaring en beoordeling Lots of Happiness

Heb jij ervaringen met het affiliate marketing programma van Lots of Happiness die je wilt delen? Laat jouw mening achter door de sterren in te vullen en of een reactie achter te laten.

Denk hierbij aan de hoogte van de afkeur van de affiliate transacties, de acties aanbiedingen, accountmanagement adverteerder, accountmanagement netwerk, commissie, conversie, ecpc

Jouw mening wordt gewaardeerd. Bedankt voor de bijdrage.

[ec_stars_rating]

2 gedachten over “Affiliate Programma Lots of Happiness”

 1. Nieuws 6 april 2020

  Per direct is de Support je favoriete goede doel actie van Lot of Happiness te promoten! Elke deelnemer kiest zijn of haar goede doel en maakt bovendien kans op een geldprijs tot wel €1.000.000,00! CPL: tot €10,-

 2. Nieuws 14 april 2020

  Lot of Happiness en Make-A-Wish Nederland willen nog meer Wish Journeys laten uitkomen. Daarom geven wij een extra incentive aan zowel jou de Publisher als jouw bezoekers. Vanaf vandaag krijg je als Publisher een extra vergoeding van € 10,- voor iedere deelnemer die mee speelt voor Make-A-Wish. Deze vergoeding is bij de eerste succesvolle incasso en zal handmatig worden ingeschoten.

  Ook hebben we een extra incentive voor de deelnemers. Zij krijgen de eerste trekking gratis aangeboden. Hiervan zijn er in eerste instantie 750 beschikbaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.